Werk en Leren onder begeleiding

Stichting Happy Flower biedt zowel leer- en werkplekken aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, als dagbesteding voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking.

Happy Flower streeft er naar om de leefomstandigheden van kwetsbare mensen in de samenleving te verbeteren.

Ben je voor jezelf of voor iemand anders opzoek naar dagbesteding, werk- of leerplek?

Dagbesteding

Happy Flower biedt een veilige en stimulerende omgeving waar iedereen zich op zijn eigen niveau kan ontwikkelen en stapjes kan maken in het aanleren en ontwikkelen van vaardigheden. Het behouden van vaardigheden vinden we belangrijk. Wij ondersteunen hier graag bij!

Werkplek

Mensen met een arbeidsbeperking zijn niet beperkt in werklust en enthousiasme, integendeel. Zij willen zich net als ieder ander mens nuttig maken en ook hier ondersteunen wij graag bij. Bij Happy Flower ziet een werkplek er niet alleen uit als werk, het is ook écht werk.

Leerplek

Happy Flower wil niet alleen dat er ervaring opgedaan word, maar ook dat er leerdoelen behaald worden.
  • Maandag van 13:00 uur tot 18:00
    Di t/m Vr van 9:00 tot 18:00
    Zaterdag van 10:00 tot 17:00
    Zondag gesloten.
Bezoek ons
Haarlemmerstraat 247
2312 DS Leiden

Copyrights © Stichting Happy Flower. Alle rechten voorbehouden.